Mesaje pentru Soțul meu

TOP 90 Mesaje pentru Soțul tău – de dragoste, de la mulți ani, de aniversare

Cele mai frumoase mesaje pentru soțul meu, pe care să le trimiți prin SMS. Mesaje pentru soț: de la mulți ani, de ziua lui, de aniversare, mulțumire, dor, dragoste.Dragostea nu poate fi ascunsă. Se reflectă în tot ceea ce faci și în modul în care îl faci. Dar cum să-i arăți soțului tău cât de mult îl iubești? Făcând tot posibilul pentru el și, de asemenea, vorbind despre asta! Așadar, exprimă-ți dragostea cât poți de mult fie prin mesaje de iubire fără o ocazie specială, fie printr-un mesaj pentru soțul meu de ziua lui.

Sărbătorește-l pe platformele tale de socializare, plasează note de dragoste în fiecare loc strategic din casă, trimite-i SMS cu mesaje de la mulți ani pentru soțul meu la anumite intervale de timp. Iar pentru inspirație, ți-am pregătit câteva variante fantastice din care poți alege.

Frumoase mesaje pentru soțul meu

Pe durata căsătoriei, vrei să-i oferi bărbatului ales toată bucuria ta. La orele întunericului sau în zorii dimineții, e bine să ai o comunicare vocală plăcută împreună cu soțul tău. Iar dacă nu este posibil, o poți face prin frumoase “mesaje pentru soțul meu”.

 icon-star Un lucru știu sigur, chiar dacă lumea este împotriva mea, tu vei fi mereu alături. În perioadele mele de durere, nu m-ai părăsit niciodată. Chiar și atunci când am crezut că s-a pierdut toată speranța, tot mă inspiri!

 icon-star Sunt binecuvântată să am pe cineva la fel de special ca tine și te voi prețui mereu până la sfârșitul timpului. Te iubesc foarte mult, soțul meu.

 icon-star Adevărul este că nu pot trăi fără tine și iubirea ta. Pentru că dragostea ta este aerul pe care îl respir și cel mai bun medicament pentru sănătatea și inima mea.

 icon-star Dragul meu soț! Nu pot supraviețui o zi fără tine și nici dragostea ta, la fel cum plantele nu pot trăi fără dioxid de carbon. Am nevoie de tine în fiecare zi, iubirea mea. Te iubesc mereu, unicul meu.

 icon-star Cu tine, viața este plină de așteptări și lucruri minunate. Cu tine, viața este plină de fericire și bucurie. Cu tine, viața este plină de distracție. Așadar, îți ofer totul din mine, pentru că viața mea este frumoasă și minunată numai cu tine. Te iubesc mult mai mult decât voi putea descrie vreodată!


 icon-star Avem cea mai dulce și cea mai frumoasă căsătorie! Ești special așa cum ești. Nimic nu poate fi comparat cu dragostea ta pentru mine. Și tot ceea ce fac se învârte în jurul tău, iubirea mea.

Iubitul meu soț! Trăiesc și respir pentru tine. Dragostea ta este ca un izvor de apă care stinge orice foc de durere din inima mea. Te iubesc mai mult decât iubirea însăși.

 icon-star Cheia ușii care va aduce viitorul fericit la care visez mereu ești tu, iubirea mea. Un viitor fără tine în el este incomplet, iar să te las să pleci din viața mea ar fi cel mai mare coșmar și cea mai mare greșeală.

 icon-star Ești tot de ce am nevoie și mă bucur să am pe cineva la fel de special ca tine. Te iubesc cu drag, unicul meu.

 icon-star Nu pot să-mi imaginez un viitor frumos și uimitor fără ca tu să fii maestrul arhitect al tuturor. Pentru că fără tine sunt doar o prăjitură pe jumătate coaptă.


 icon-star Am nevoie de tine în viața mea pentru a realiza actualizarea viitorului la care visez. Și binecuvântez ziua în care drumul nostru s-a încrucișat și ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Te iubesc mai mult decât știi.

 icon-star Sunt o soție foarte norocoasă că te am în viața mea. Ești tot de ce am avut nevoie și mi-am dorit vreodată. Ești prea drăguț și perfect pentru a fi adevărat.

 icon-star Dragul meu! Ești minunat și uimitor; ești grijuliu și înțelegător. Cu siguranță, nu mi-aș fi dorit niciun alt soț în afară de tine, iubirea mea. Te iubesc cu tandrețe.

Mesaje de dragoste pentru soțul meu

Cel mai bine e să-ți exprimi pasiunea din adâncul inimii tale. Dar uneori este dificil să găsești cuvintele care să se potrivească momentului vostru cel mai prețios. Din fericire, există multe mesaje de dragoste pentru soțul meu, exemple romantice și unice de SMS-uri, care sunt menite să te ajute să-ți uimești domnul drag.

 icon-heart M-ai izbăvit din orice lanț de plictiseală și singurătate. Ai intrat în viața mea și lumea mea nu au mai fost niciodată la fel. Mi-ai arătat pentru ce să trăiesc, mi-ai dat vieții un sens și un scop. Te iubesc!

 icon-heart Cu tine în viața mea, bucuria și fericirea mea nu cunosc limite. Te iubesc până la lună și înapoi, soțul meu.

 icon-heart Dumnezeu a fost cu adevărat milostiv cu mine pentru că m-a binecuvântat cu cineva la fel de frumos și special ca tine. Amândoi știm că nu te merit pe tine și nici dragostea ta, totuși El mi te-a dat!

 icon-heart Sunt cea mai norocoasă femei de pe pământ pentru că te am pe tine. Te iubesc mult mai mult decât ți-ai putea imagina vreodată, dragul meu soț.

 icon-heart Mi-ai afectat pozitiv fiecare aspect al vieții din momentul în care ai intrat în viața mea. Doamna care sunt astăzi este datorită ție și spiritului tău de a nu renunța niciodată la mine. M-ai ajutat să fiu o persoană mai bună, o soție grijulie și o amantă uimitoare. Te iubesc dincolo de cuvinte.

 icon-heart Nu am nevoie de o ghicitoare care să-mi spună că aici trebuie să fiu, pentru că este clar că sunt unde trebuia să fiu și cu cine ar trebui să fiu – cu tine.

În ciuda suișurilor și coborâșurilor vieții, din cauza cărora majoritatea oamenilor credeau că ne vom despărți, am ieșit mai puternici ca niciodată. De ce? Pentru că suntem destinați să fim împreună. Te iubesc mult, comoara mea.

 icon-heart În toate aspectele vieții, ești ideal. Dragostea ta nu poate fi comparată cu nicio altă. Nimeni nu mă iubește ca tine. Nimănui nu-i pasă de mine așa cum o faci tu. Și nimeni altcineva nu aduce frumusețe și bucurie lumii mele ca tine. Te iubesc!


 icon-heart Cu tine găsesc adevărata fericire și dragoste. Prețuiesc fiecare clipă alături de tine, dragul meu. Te iubesc mai mult decât știi.

Mesaje de mulțumire pentru soțul meu

Cum poți să-ți impresionezi soțul cu ajutorul cuvintelor? Este visul fiecărei femei să-și facă soțul fericit. Dar acest lucru nu se obține dându-i cele mai scumpe lucruri din lume, ci se realizează oferindu-i lucruri valoroase pe care nimeni nu le va putea lua de la el. Astfel de lucruri sunt cuvintele de recunoștință.

Iată câteva exemple de mesaje de mulțumire pentru soțul meu:

 icon-arrow-circle-right Nu există o zi în care să nu-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat un soț atât de înțelegător și de grijuliu. Îți mulțumesc pentru tot sprijinul tău.

 icon-arrow-circle-right Îți mulțumesc pentru nenumăratele ori în care ai făcut toate eforturile pentru a te asigura că mă simt confortabil. Mulțumesc pentru toate compromisurile, dragul meu.

 icon-arrow-circle-right De-a lungul suișurilor și coborâșurilor vieții, nu m-ai părăsit niciodată; mulțumesc că ești stânca mea.

 icon-arrow-circle-right Fără tine aș fi fost ca un zmeu tăiat, care se îndepărtează fără țintă. Îți mulțumesc că m-ai păstrat în siguranță și mi-ai arătat direcția în viață.

 icon-arrow-circle-right Îți mulțumesc, dragul meu soț, că ai suportat schimbările de dispoziție și crizele mele de furie și că mă iubești la fel.

 icon-arrow-circle-right Chiar și după o ceartă, te asiguri că sunt în siguranță. Îți mulțumesc pentru sentimentele tale pentru mine care nu se schimbă niciodată.

 icon-arrow-circle-right Îți mulțumesc că ai crezut în mine și m-ai susținut, când întreaga lume a fost împotriva mea.


Îți mulțumesc, dragul meu soț, că ești un model pentru copiii noștri.

 icon-arrow-circle-right Ești cea mai bună decizie din viața mea. Îți mulțumesc, soț, că ești bărbatul perfect pentru mine.

 icon-arrow-circle-right Îmi voi aminti pentru totdeauna ziua în care am spus da, deoarece a fost prima zi către o viață plină de fericire și mulțumire.

 icon-arrow-circle-right Îți mulțumesc că m-ai dus în locuri la care aș fi putut doar să visez.

Mesaje de ziua de naștere pentru soțul meu

De ziua onomastică a soțului, arată-i cât de mult înseamnă pentru tine și cum prezența lui ți-a schimbat viața în bine. Scrie simplu, dar romantic și sincer. Poți trimite unul dintre aceste mesaje de ziua de naștere pentru soțul meu:

 icon-bell La mulți ani, untul meu de arahide. Sunt foarte nebună după tine.

 icon-bell Multe felicitări pentru ziua ta cea mare! Astăzi, primești treburi casnice suplimentare. Te iubesc, dulceață. La mulți ani!

 icon-bell O zi de naștere mare celui mai inteligent soț! Chiar dacă s-ar putea să îmbătrânești în fiecare an, trebuie să privești partea bună. Ai cea mai talentată și frumoasă soție.

 icon-bell Tocmai acum am observat că ți-au apărut ridurile, părul a devenit mai gri și te-ai îngrășat. Acum, oficial ești bătrân. La mulți ani, soțule!

 icon-bell La mulți ani dragului meu soț! Îți mulțumesc că ai făcut totul pentru a mă face să arăt mai tânără! Te iubesc până la lună și înapoi!

Tu ești soarele meu în cele mai întunecate zile. La mulți ani!

 icon-bell Îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că mi-a ascultat dorința. Am vrut direcția corectă către înțelepciune și el mi te-a trimis. Tu ești înțelepciunea mea! La mulți ani!

 icon-bell În fiecare zi mă îndrăgostesc de tine din nou. În fiecare zi îmi tai respirația. Te iubesc foarte mult, iubitul meu soț. La mulți ani anticipat.

 icon-bell O căsnicie perfectă nu este un fel de basm, ci este o realitate pentru mine. Mulțumesc că mi-ai făcut visele să devină realitate, dragul meu. Îți doresc în avans o zi de naștere perfectă și fericită.

 icon-bell Dragul meu soț, a sosit ziua ta de naștere și cu greu îmi pot controla entuziasmul. Îți trimit urări de ziua de naștere pline de dragoste, săruturi și îmbrățișări.

 icon-bell Însemni totul pentru mine. Respir mereu pentru tine, trăiesc pentru tine și visez pentru tine. Vei fi întotdeauna prima mea prioritate până la ultima mea suflare. La mulți ani, soțul meu.

 icon-bell Dragul meu, trimit tone de săruturi, îmbrățișări și dragoste în ziua ta specială de la frumoasa ta soție!

 icon-bell Este o binecuvântare să ai un soț ca tine. Îți doresc toată fericirea! Dumnezeu să arunce peste tine cu toate binecuvântările Lui. La mulți ani, iubire!

Mesaje de noapte bună pentru soț

Împărtășind aceste mesaje de noapte bună pentru soț, îi vei spune din abundență cât de mult îți pasă de el. Iar în cazul în care vă desparte temporar distanța – cât de mult îți este dor de el în această noapte singuratică.

 • Ploșnițele de pat au dispărut. Tot ce a mai rămas suntem doar tu și eu. Să ne ascundem de spectatori și să ajungem în dormitor!
 • Este timpul să te relaxezi și să fii împrospătat pentru a doua zi. Știu că vei avea vise dulci. Ce mai aștepți? Sari în pat și bucură-te de visul dulce. Noapte bună.
 • Nu adormi dacă vrei să-ți vezi visele în realitate. Noapte bună!
 • Dacă aș fi în locul tău, nu aș fi citit acest mesaj, pentru că este timpul să visez. Noapte bună, iubirea mea.
 • Știu că salteaua ta este foarte supărată acum pentru că nu te-ai alăturat în pat. Să ai o noapte minunată, dragul meu soț.
 • Dacă ai nevoie de un cântec de leagăn în seara asta, sunt doar la un telefon distanță. Înainte de asta, îți doresc o noapte bună.
 • Salteaua ta este supărată pe tine pentru că nu te-ai alăturat în pat. Ar trebui să o faci fericită imediat. Noapte bună. Să ai vise minunate.
 • Noaptea este un timp pentru odihnă, nu pentru a trimite mesaje. Oprește-ți telefonul și mergi încet spre țara viselor. Noapte bună.
 • A dormi opt ore nu este sănătos pentru tine, ai nevoie doar de 3 ore. Îți doresc cele mai bune vise, dormi bine.
 • Mă gândesc la modul în care dormi în fiecare noapte fără mine… deja îmi lipsești. Să ai o noapte frumoasă.
 • Fie ca tu să ai cel mai bun vis din toate timpurile și să lași persoana pe care o iubești cel mai mult să vină în visele tale. Noapte bună!
 • Mă întreb de ce telefonul tău este încă pornit; ar trebui să fii deja în țara viselor. Închideți-vă telefonul și să ai un somn minunat. Noapte bună.
Imaginează-ți ce voi face în timp ce tu te culci… voi dormi și eu. Noapte bună.

 icon-moon-o Hei, de ce mai ții telefonul în mână? Oh! pentru că nu ți-am spus noapte bună. Deci, noapte bună. Acum poți să închizi încet ochii pentru această noapte dulce.

 icon-moon-o Nu-mi pot imagina că am căzut din pat doar ca să ajung la telefon, ca să-ți pot spune vise dulci. Îți doresc o noapte perfectă.


 icon-moon-o Îmi place noaptea, deoarece este cel mai bun moment pentru a vedea stelele. Noapte bună, soțul meu!

 icon-moon-o Cu cât noaptea este mai întunecată, cu atât visele sunt mai dulci! Noapte bună!

 icon-moon-o A spune noapte bună nu înseamnă doar să închei ziua. Este un mod de a spune că ești în gândurile mele înainte să dorm. Noapte bună.

 icon-moon-o Nu este nimic la fel de dulce precum un somn bun. Dar uită de somn în seara asta și hai să ne trimitem mesaje toată noaptea.

 icon-moon-o Iubesc atât de mult noaptea, încât nici măcar nu mă tem de ea. Noapte bună, dormi bine.

Mesaje pentru soț (de aniversare)

Mesaje pentru Soț

Nu există mesaje perfecte de aniversare pentru soț. Importante sunt zicala și sensul pe care îl scrii în felicitarea ta aniversară și dacă reflectă cât de mult îți prețuiești soțul. Despre legătura continuă pentru tot restul vieții poți citi în aceste mesaje pentru soț:

 1. Felicitări! Mi-ai demonstrat că basmele există! Cele mai bune urări pentru anii care ne așteaptă.
 2. Fie ca acești … de ani din viața noastră de căsătorie să fie prologul unui basm cu un final minunat. La mulți ani, soțul meu!
 3. De la vârsta de a-ți da like în clasă până la a-ți da like pe Facebook, căsnicia noastră a parcurs un drum lung. La mulți ani nouă!
 4. La mulți ani, soțul meu! Felicitări pentru atingerea unei pietre de hotar făcute din dragoste și încredere!
 5. Nu a fost totul roz, dar am învins toate obstacolele și temerile și am ajuns la al 25-lea an de unire! Felicitări!
 6. Iubitul meu soț! Am parcurs o lungă călătorie împreună și am depășit orice suferință cu puterea iubirii noastre! Felicitări cu aniversarea căsătoriei!
 7. Nu există nimic mai frumos decât iubirea, care durează pentru totdeauna. La mulți ani nouă!
 8. Mă rog din toată inima, ca tu să prosperi și să reziști! La mulți, mulți ani fericiți care urmează!
 9. Am descoperit cel mai căutat secret – secretul unei căsnicii fericite. La mulți ani nouă!
 10. Nu ești doar soțul meu, ci și cel mai bun prieten al meu. Îți mulțumesc că ești mereu liber cu mine. La mulți ani nouă!
 11. Îi doresc prietenului meu, confidentului, ghidului și jumătății mele o aniversare fericită de nuntă! Mulțumesc pentru acești cinci ani glorioși de căsnicie!

Mesaje de dor pentru scumpul meu soț

Aceste mesaje de dor pentru scumpul meu soț exprimă emoțiile adânc înrădăcinate ale inimii tale și conțin cele mai bune cuvinte de dragoste. Sunt create din pasiune și adevăr. Deci, nu-ți reține sentimentele când le scrii sau distribui!

 icon-heart-o Inima îmi sare de așteptare la gândul că în curând te vei întoarce acasă. Abia aștept, dragul meu soț. Deja îmi este foarte dor de tine.

 icon-heart-o Totul este gata pentru întoarcerea ta. Băutura ta preferată, mâncarea ta preferată, muzica ta preferată și eu, persoana ta preferată. Aștept cu nerăbdare, dragul meu.

 icon-heart-o Nimic nu mă va bucura mai mult decât să-ți văd fața chiar acum. Mă voi reține până când te întorci și apoi voi putea elibera toate emoțiile reținute. Mi-e foarte dor de tine.

 icon-heart-o O atingere de-a ta mă poate face să mă simt de parcă am renăscut. Un zâmbet de-al tău îmi poate lumina ziua și un simplu mesaj de la tine mă poate face mai fericită decât înainte. Mi-e dor de tine!

 icon-heart-o Nu am nevoie de un motiv să-mi fie dor de tine. Mi-e dor de tine tot timpul și de fiecare dată. Pentru că te iubesc!

Sunt închisă înăuntru când mă gândesc la tine, pentru că ai luat cheile cu tine. Întoarce-te curând și salvează-mă. Mi-e dor de tine, dragul meu sot!

 icon-heart-o Nu există suficiente cuvinte pentru a exprima cât de mult îmi lipsești. Fericirea mea este acolo unde ești tu. Te iubesc foarte mult. Mi-e dor de tine, dragul meu soț!

 icon-heart-o Mi-e dor de zâmbetul tău dulce, de atingerea ta iubitoare și de vocea ta blândă. Dar mai ales mi-e dor de dragostea ta!

 icon-heart-o Nu mi-e dor de tine pentru că sunt singură fără tine. Ci mi-e dor de tine pentru că prezența ta poate să-mi lumineze viața ca o mie de stele!

 icon-heart-o “Mi-e dor de tine” face parte din rutina mea zilnică. Ești atât de special pentru mine încât uit întreaga lume când mă gândesc la tine! Îmi este dor de tine, dragostea mea!

 icon-heart-o Zilele mele sunt mai romantice când sunt cu tine. Îmi umpli clipele de fericire. Mă completezi. Mi-e dor de tine!

 icon-heart-o Cerul plin de stele nu mă mai surprinde de când ai plecat… Nimic nu pare special fără tine. Întoarce-te curând. Mi-e dor de tine!

 icon-heart-o Zilele mele sunt plictisitoare și vremurile sunt nemișcate. Simt greutatea singurătății pe picioarele mele. Când te întorci? Mi-e dor de fiecare bucată din tine!

(Vă rugăm să apreciați!)
Încarc...

Atât De Fain

Revista «Atât De Fain» își propune să ofere sentimentul de susținere și îmbrățișare prin informație pozitivă și prin senzații. Vorbim despre subiecte care unesc oamenii, îi fac să zâmbească și să se simtă fericiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *