53 moduri de a face bani de acasă ușor – Pași de la zero

Idei de afaceri cu care poți câștiga bani, lucrând de acasă. Cele mai ușoare moduri de a câștiga bani fără investiții. Exemplu cum poți câștiga 29470 de roni pe lună.

Fenomenul de bani câștigați de acasă face acum parte din conceptul lumii viitorului pentru 95% din populație. Găsirea unui loc de muncă decent la birou este mai dificilă decât pe internet, așa că de ce să nu încerci să câștigi bani, muncind la domiciliu? Angajează-te într-o ocupație din specialitatea ta sau obține o nouă profesie, noi cunoștințe. Este posibil ca munca de la distanță să nu difere mult de cea reală chiar și pentru avocați, profesori, medici, designeri, jurnaliști sau antrenori. Dacă te frământă întrebarea cum să câștigi bani de acasă, atunci ești în locul potrivit, deoarece mai jos sunt o mulțime de idei de a câștiga bani de acasă în diverse domenii și direcții.

22 moduri de a face bani de acasă

Astăzi, munca de acasă este disponibilă persoanelor de diferite profesii. În funcție de timpul liber, poți alege un loc de muncă atât pentru o zi întreagă, cât și pentru câteva ore.

Nivelul câștigurilor va depinde de mulți factori, inclusiv cererea pentru profesie și capacitatea ta de auto-organizare. Iată cele mai profitabile moduri de a face bani de acasă:

Servicii

Ambalare plătită a produsului

Majoritatea companiilor de producție și comerț au nevoie de un serviciu de ambalare în masă pentru produse și mărfuri. O astfel de muncă este adesea folosită de studenți, gospodine și chiar pensionari. Astfel, câștigă bani de acasă fără investiții, împachetând orice – semințe, nasturi, medicamente, suveniruri, articole de papetărie, produse cosmetice, produse electrice mici, accesorii pentru mobilier și multe altele.

Munca aduce aproximativ 200 euro pe lună. Valoarea câștigurilor depinde de volumele efectuate, de calitatea ambalajelor și de responsabilitatea șefilor. Activitatea este la mare căutare. Poți găsi un loc de muncă pe orice site de căutare, de exemplu, jobby.ro sau ejobs.ro.

Operator de Call Center

Un operator de Call Center consiliază oamenii cu privire la serviciile sau produsele unei companii. Specialistul sună potențialii clienți și primește și apeluri de la aceștia. Așa că, dacă ești încrezut că “vreau să câștig bani de acasă”, poți încerca.

Pentru această muncă, este necesar să fii sociabil, să ai vorbire competentă, voce plăcută, rezistență la stres, să studiezi toate informațiile necesare despre companie și activitățile acesteia. Nu trebuie să urmezi cursuri speciale de pregătire.

Înainte de a câștiga bani acasă ca operator, trebuie să pregătești un computer / tabletă / smartphone și căști cu microfon.

Salariul operatorilor variază de la 50 la 250 roni într-o zi. Câștigul mediu lunar va fi până la 800 de euro. Dar aceasta nu este limita, deoarece suma finală depinde adesea de rezultat, iar munca oficială poate avea un program liber. Poți ajusta singur programul.

Imprimarea fotografiilor și crearea albumelor foto

Imprimarea fotografiilor de familie sau evenimente într-un album este un cadou sau un suvenir original. Au copertă frumoasă, iar paginile proiectate seamănă în exterior cu o revistă lucioasă scumpă. Pentru a face acest lucru, trebuie să stăpânești un program special de designer, precum și să-ți dezvolți abilitățile în 1-2 săptămâni.

În această afacere, nu trebuie să investești sume mari pentru a începe. Poți trimite albumele realizate prin curier sau prin servicii poștale.

Nivelul câștigurilor poate fi estimat aproximativ în valoare de 120 euro pe lună. Aceasta este o modalitate creativă și ușoară cum câștigi bani de acasă.

Servicii de dispecerat

Majoritatea companiilor de transport, organizațiilor bancare, corporațiilor comerciale, centrelor medicale, de dezvoltare sau psihologice necesită servicii speciale de dispecerat. Spre deosebire de operatorul Call Center, dispeceratul nu consultă, ci ține evidența și gestionează activitățile altor persoane. Astfel de câștiguri vor fi în medie de 1000 euro pe lună. Unele companii oferă instruire.

Servicii de babysitting online

Una dintre cele mai noi idei de afaceri cu care poți câștiga bani lucrând acasă – babysitting online, care va atrage iubitorii de copii. Trebuie să ai de-a face nu cu un copil, ci cu un grup de copii. Vârsta lor este de 3-8 ani. Durata: 1-2 ore. Prețul pe oră de divertisment și muncă pedagogică – cel puțin 7 euro. Câștigurile lunare totale depind de numărul de comenzi.

Dădaca cântă, povestește basme, rime amuzante, se joacă cu copiii, le dă sarcini, îi distrează și desfășoară activități educative. Poți posta anunț că “vreau să lucrez de acasă ca bonă” pe grupurile tematice de pe Facebook.

Servicii de frumusețe

La domiciliu poți oferi servicii de cosmetician, coafor, make-up artist, manichiurist, pedichiurist, meșter în micropigmentare etc. Deschiderea unui salon va fi costisitoare la început. Așa că, pentru a face recepția clienților convenabilă pentru toată lumea, trebuie să aloci o cameră separată și să o echipezi cu tot de ce ai nevoie.

Valoarea veniturilor depinde de fluxul de clientelă și de tipul de serviciu. Salariul mediu al unui specialist în manichiură, de exemplu, este de la 500 euro pe lună.

Aici nu sunt necesare multe investiții, dar este necesar să ai echipamente speciale, unelte, cunoștințe și abilități. Când plasezi reclame, trebuie să demonstrezi schițe ale lucrărilor terminate. Întotdeauna fii gata să ai un portofoliu.

Consultația medicului

În România, o consultație online cu un mamolog, kinetoterapeut, ginecolog, cosmetolog… costă aproximativ 25 de euro. O consultație cu un psiholog costă de la 30 euro. Dacă ești medic autorizat și poți rezolva cel puțin parțial problema pacientului, comunicând cu acesta prin WhatsApp, atunci de ce să refuzi o astfel de oportunitate?

Vinde-ți arta sau designul digital

În cazul în care ești pasionat de artă, această ofertă este pentru tine! Există atât de multe platforme în care creatorii de artă digitală își pot vinde opera online sau există întotdeauna opțiunea de a-ți crea propriul magazin de comerț electronic. De asemenea, conlucrează cu magazinele care ar imprima designul tău pe tricouri, căni sau huse de telefon.

Deoarece arta pe care o creezi este digitală, această idee de a câștiga bani nu necesită niciun alt cost decât software-ul de design ales. Dacă arta ta digitală devine populară, munca ta poate începe să fie comandată de companii care au mereu nevoie de designeri digitali.

Pro:

  • Vei fi nevoit să te angajezi constant în creativitate, în urma căreia vei avea un portofoliu impresionant;
  • Practic fără costuri.

Minusuri:

  • Arta digitală poate fi furată și copiată cu ușurință.

Ascultă persoana la telefon

Poate părea ciudat, dar, de fapt, mulți trebuie doar să vorbească. Acesta nu este un ajutor psihologic și nu o linie telefonică. Doar ascultă persoana. Există servicii speciale care plătesc pentru asta. Poți câștiga de la 6 euro per conversație.

Maseur

Este suficient să finalizezi cursuri de bază pentru a începe să oferi servicii la domiciliu la un cost minim. De îndată ce câștigi experiență și obții primii clienți, poți urma cursuri dificile și crește prețul. Vei câștiga până la 50 euro pentru o sesiune.

Folosește-ți propriul balcon pentru reclame pe bannere

Dacă balconul tău are vedere la o stradă aglomerată și este bine văzut, poți agăța bannere pe el și vinde spațiu publicitar. Principalul lucru de reținut este că este necesară permisiunea pentru instalare. Profitul e de la 60 euro pe lună.

„Soț pentru o oră”

Adică executarea celor mai simple lucruri. De exemplu, știi să bați cuie, să atârni rafturi, să repari robinete, să reglezi televizoarele, să cureți computerul de viruși… și așa mai departe. Adică știi să faci ceva care ți se pare simplu, dar de fapt mulți oameni nu știu să o facă. Și au nevoie de astfel de servicii. Poți câștiga până la 40 euro pe oră și mai mult pentru lucrări complexe. Totul depinde de serviciul pe care îl oferi.

Producție

Fabricarea de produse pentru animale domestice

Mai mult de jumătate dintre români țin pisici sau câini în case. Stâlpi de zgârieturi, paturi, case moi din țesături, tuneluri, complexe de joacă – acestea sunt principalele tipuri de produse care pot fi realizate pentru vasta piață a animalelor de companie. Le poți vinde în vrac prin magazine speciale, site-uri web, grupuri sociale etc. Lunar, poți câștiga de la 200 euro.

Fabricarea și vânzarea Busyboard

Acesta e un dispozitiv de divertisment pentru copii, conceput pentru a dezvolta abilitățile motorii ale mâinii, logica și capacitatea de a învăța lucruri noi la cei mici. Poți atașa diverse obiecte structurii și decora tabla, urmărind o anumită temă sau exercițiu.

Pentru fabricație sunt necesare materiale, cunoștințe și abilități. Prețul unui model este de la 35 euro. Costul depinde de dimensiunea produsului, de plenitudinea funcționalității acestuia.

Fabricarea si comercializarea produselor agricole

Se pot vinde legume, fructe, fructe de pădure, ciuperci cultivate, murături, conserve, flori, miere. Poți avea un venit cu drepturi depline din cultivarea raselor de carne de animale și păsări, produse animale – ouă, lapte, unt, brânză. Piața este plină de produse alimentare cu incluziuni sintetice, OMG-uri și substanțe chimice în compoziție, astfel că produsele ecologice cresc în preț în fiecare zi. Suma venitului depinde de volumul producției și vânzărilor agricole. Un exemplu – numai din cultivarea ciupercilor „Ghebe”, poți câștiga aproximativ 1500 euro pe lună.

Seturi-cadou

Se fac coșuri cadou, pline cu dulciuri, jucării moi în miniatură, seturi de alcool scump, trabucuri, suveniruri și altceva interesant. Coșurile pot fi achiziționate de la artizani. Suma câștigurilor este de 750 euro/lună. Vânzările se pot face prin magazine de cadouri, de flori, grupuri pe rețelele de socializare, propriul site.

Suveniruri, diverse produse realizate manual

Pentru mulți, meșteșugurile sunt o sursă bună de cum să faci bani și o meserie preferată. Sunt cumpărate ca daruri pentru cei dragi, colegi de muncă, prieteni buni și doar pentru a face plăcere. Afacerea are nevoie de echipamente, unelte și achiziții regulate de producție și consumabile.

Tipuri de lucrări manuale:

  • Articole mici și frumoase lucrate manual (figurine, decorațiuni de Crăciun);
  • Accesorii pentru garderobă (eșarfe tricotate, mănuși);
  • Accesorii pentru păr;
  • Săpun pe bază naturală;
  • Lumânări din ceară pură, cu adaos de arome;
  • Bijuterii, brelocuri din argilă polimerică;
  • Broderie;
  • Miniaturi din mărgele;
  • Picturi în ulei;
  • Genți de mână, rucsacuri, portofele.

Orice lucru făcut manual este întotdeauna scump. Îți poți găsi clienții prin diverse rețele sociale.

Costul muncii variază. O metodă comună de stabilire a prețurilor folosită de meșteri este calcularea costului de producție și adăugarea aceleași sume pentru lucrare. Unii stabilesc prețul mai modest – adaugă 70% din valoarea acestuia la prețul de cost. Câștigul mediu al meșterilor este până la 750 euro pe lună. Cele mai active vânzări de astfel de lucruri sunt în ajunul sărbătorilor.

Realizarea fântânilor

O afacere cu fântâni poate fi profitabilă dacă te gândești imediat la baza de clienți – cum și din ce să o formezi. Produsele sunt concepute pentru a crea romantism, pentru a aduce un plin de viață în interior sau exterior. Prețul unui produs depinde de dimensiunea și complexitatea fabricării acestuia. În medie – de la 40-50 de euro pe copie. Există multe idei de creat pe Pinterest, precum și instrucțiuni.

Apoi, le poți vinde prin intermediul rețelelor sociale sau site-urilor de mobilier, designer, suveniruri. Înainte de a începe afacerea, trebuie să ai abilități speciale pentru a instala corect pompele, țevile și alte părți ale fântânii. În timpul proiectării și fabricării, există o oportunitate de a-ți arăta toată creativitatea, talentul și diferitele abordări de design.

Producție de Bean-Bag

Astăzi, astfel de inovații de mobilier, cum ar fi scaunele moi transformatoare, sunt foarte populare. Nu au corp și se pot transforma cu ușurință într-o canapea. Iar când te așezi în ele, iau instantaneu forma corpului. Cele mai vândute modele sunt cele care arată interesante, stilate și neobișnuite.

Poți învăța cum să faci astfel de scaune folosind cursuri gratuite de meșter, postate pe canalele YouTube. Cusutul necesită echipament de cusut, unelte, materiale și decor. Venitul depășește 200-350% din costul unitar. Prețul unui scaun este de la 60 de euro, dar poți cheltui doar 12 euro pentru achiziționarea de materiale.

Vă puteți inspira de aici: https://fasingur.info/creati-singuri-in-doar-jumatate-de-ora-un-fotoliu-puf-de-tip-sac-foarte-comod/

Online

Vânzare de lecții, cursuri, training-uri, master-class-uri

Câștigă bani online de acasă, ușor și rapid prin vânzarea de lecții și training-uri. Aceasta include și categoria de afaceri de informare, atunci când vinzi nu doar formare, ci și informații, de exemplu, cum să cumperi bunuri imobiliare cu preț redus la licitații.

Iată un exemplu simplu de a câștiga bani din cursul tău: dacă știi să cânți la chitară, poți să înregistrezi un curs mic pentru câteva lecții și să percepi un preț mic. Atunci când cumpărătorii sunt mulțumiți și oferă recenzii bune, poți continua seria și-ți poți dezvolta cursul. De asemenea, așa poți face pentru orice profesie și abilitate, de exemplu, cusut, gătit, dans, auto-dezvoltare etc.

Cursurile se pot vinde prin diferite rețele sociale, cum ar fi Instagram. Cei mai promovați oameni de afaceri informatice reușesc să câștige sume mari pe lună – de la 2 mii de euro la 12 mii de euro. La vânzare, o versiune a cursului este oferită publicului gratuit pentru a interesa și a recruta noi oameni, iar a doua este deja vândută.

De exemplu, doi antreprenori care și-au dat seama cum să facă picturi pe haine, au deschis ulterior propriul curs, făcând publicitate într-un profil de rețea socială. După un an de lansare, veniturile au atins 29470 de roni pe lună (6000 euro).

Scrie cărți personalizate

Mulți oameni au planuri și idei pentru cărți, povești. Dar n-au timp sau capacitate de a scrie. Dacă tu o ai, poți fi un executant de idei creative către autorul unei cărți – va trebui să procesezi, să combini și să compilezi, eventual să lucrezi la video, note audio, note scrise de mână, să editezi text, să faci sugestii.

Și după publicarea cărții terminate, numele tău poate fi coautor. Prețul lucrării este mare – 1800 euro în medie la 100 de pagini. Formatul poate fi reconstruit, iar după o singură idee poate fi creată o serie de cărți. Apoi prețul va crește de mai multe ori. Poți găsi astfel de clienți prin servicii speciale.

Monetizează-ți jocurile cu Twitch

Dacă ești un jucător bun, știm cum poți monetiza această abilitate! Cu Twitch, îți poți transforma hobby-ul într-un magnet pentru bani. Twitch este o platformă online în care jucătorii își împărtășesc ecranele și spectatorii plătesc pentru a viziona. Cu aproape 3 milioane de spectatori activi săptămânal, streamingul pe Twitch este o modalitate excelentă de a câștiga bani din confortul casei tale.

Principala modalitate de a face bani pe Twitch este prin donații. Dar dacă obții un număr suficient de mare de abonați, vei deveni partener sau afiliat și vei începe să câștigi venituri din reclame. Nu este nimic mai bun decât să faci bani făcând ceea ce îți place!

Cel mai bine plătit utilizator Twitch (Ninja) câștigă 10.000 de euro lunar!

Minusuri:

  • Este nevoie de ceva timp pentru a deveni afiliat;
  • Dacă ești adolescent, această „slujbă” îți poate deruta părinții.

Cum să faci bani pe animale, stând acasă

Reproducere

Creșterea și vânzarea câinilor de rasă

Tipul de activitate este mai potrivit pentru o casă privată. În România, câinii mici – papillon, maltipoo – s-au dovedit a fi deosebit de valoroși. Costul lor este de aproximativ 600 de euro. Iar un cățeluș Pembroke Welsh Corgi – 1000 de euro.

Acvariu: creșterea și vânzarea peștilor, melcilor, algelor

Această idee va aduce un venit stabil. Chiar și într-un apartament, poți organiza o fermă de pești. Clienții vor deveni magazinele pentru animale de companie, magazinele online pentru animale de companie și piețele. Unii pești ajung să coste peste 250 de euro. Poate e mai dificil să faci față cu astfel de pești profitabili, dar efortul merită. Dacă nu ai încă acvariu, dar ți-a plăcut ideea, atunci mai întâi trebuie să investești în:

  • Acvarii – până la 170 euro;
  • Filtre de apă – până la 17 euro;
  • Compresoare – până la 25 euro;
  • Iluminat – 7 euro per corp;
  • Termometru – 5 euro;
  • Termostat – 3 euro;
  • Alimentator automat – până la 20 euro.

Pentru început, cumperi 10 acvarii, pui 4-6 adulți în 3-4, restul acvariilor vor fi folosite pentru a crește puii. O femelă la un moment dat afișează până la 100 de pui. Imaginează-ți profitabilitatea afacerii! Dacă vei vinde aproximativ 200 de pești tineri pe lună la un preț de 3-4 euro pe bucată, vei avea venituri de 600-800 euro pe lună.

Creșterea tritonilor, broaștelor, țestoaselor, șerpilor

Este necesar să se creeze condiții pentru creșterea șerpilor, afacerea fiind mai potrivită pentru cei care caută ceva de făcut într-o casă privată pentru a câștiga bani. Un șarpe costă de la 130 euro.

Țestoasele de pe uscat costă de la 50 euro, iar țestoasele de acvariu – de la 65 euro. Ele trăiesc 25 de ani sau mai mult și sunt reproducătoare pentru cea mai mare parte a vieții lor. Țestoasa de acvariu poartă de la 6 la 22 de ouă, împerechindu-se pe tot parcursul anului.

Broaște: dacă broaștele sunt crescute într-o casă privată pentru sacrificare, atunci costul a 1 kg de produs finit este de 2 euro. Dacă crești broaște de acvariu, atunci aceasta poate fi un plus la creșterea peștilor de acvariu. O ocupație de amator. Prețul broaștelor este până la 80 euro.

Creșterea fluturilor

Vei avea nevoie de un dispozitiv ca un acvariu cu releu termic, temperatura din interior de 24-26 ° C, umiditatea de până la 80%, un raft pentru depunerea pupelor.

Un fluture viu este vândut cu peste 4 euro bucata.

Creșterea și vânzarea pisicilor

Nu uita că pisicile și câinii locuiesc în 25% din apartamentele din oraș, ca să nu mai vorbim de case de țară și cabane. Noile rase vor avea o cerere specială, iar cele exotice, de exemplu, pisicile hipoalergenice, sunt vândute de la 1 la 4 mii de euro.

Creșterea hamsterilor

Hamsterii sunt crescuți rapid exponențial. Principalul lucru este să ai timp să găsești clienți și să te implici în selecție, crescând animale de companie de o culoare unică.

De exemplu, un hamster pitic albastru costă de la 15 euro.

Creșterea canarilor, papagalilor

Wavy, japo, kakapo – sunt toate la cerere. Un papagal macaw costă de la 1000 de euro. Într-o casă privată, poți crește și porumbei, care au costuri mai scăzute de întreținere / hrănire și sunt mai solicitați.

Servicii pentru animale

Hotel pentru animale / Grădină Zoologică

Când proprietarii pleacă în vacanță sau casa este în renovare, animalul trebuie lăsat sub supraveghere. Cea mai bună opțiune este un hotel. Prețul pentru supraexpunerea câinilor, pisicilor începe de la 4 euro pe zi.

Dacă locuiești într-o casă privată, poți, în general, să organizezi un hotel cu grădină zoologică. Poți construi împrejmuiri pentru ratoni și iepurași. Invită clienții prin rețelele sociale, creează o pagină, fă publicitate. Mulți vor dori să vină cu copiii sau doar să scape de stres. Caracteristica grădinii zoologice poate fi comunicarea cu animalele, posibilitatea de a le mângâia, de a face fotografii. Costul unui bilet la o astfel de grădină zoologică poate să nu fie mare – 2,5 euro.

Coaserea sau vinderea hainelor amuzante pentru animale de companie

Majoritatea proprietarilor de animale de companie îi tratează ca pe copiii lor. Prin urmare, vor fi mereu interesați de haine originale pentru animalele lor de companie. Mărfurile pot fi cusute sau tricotate de sine stătător, dacă știi să o faci perfect. Dar există și opțiuni mult mai simple – de a cumpăra modele la modă de pe Aliexpress sau alte piețe mari.

Profitul din vânzări depinde de prețurile de achiziție. În medie, câștigurile pot fi de la 375 euro pe lună. Pentru a-ți deschide propriul mini-studio acasă, ai nevoie de un mic capital de pornire. Pentru început, 300 de euro pot fi suficiente.

Catsitter, dogsitter

Poți plimba câinii profesional, poți îngriji pisicile domestice, dihorii sau papagalii pentru bani buni. Poți face acest lucru în timpul liber de la locul de muncă principal sau trece complet la un catsitter, un dogsitter.

Este necesar nu numai să hrănești, să cureți după animalele de companie, să te joci cu ele, dar unele vor trebui și plimbate (câinii). În medie, câștigurile celor care îngrijesc animalele de companie sunt de până la 750 euro.

Cum să faci bani pe plante, stând acasă

Cultivarea și creșterea plantelor

Răsadurile, tuberculii, bulbii de plante de interior sunt întotdeauna la cerere. Este suficient să studiezi secțiunile relevante ale site-urilor de anunțuri. Dacă ești pasionat de flori, ai condițiile pentru o seră într-o casă privată, atunci de ce să nu faci o afacere dintr-un hobby? Atât plăcut, cât și profitabil.

Tipuri de plante care aduc un venit bun:

  • Prădătoare – 250 euro investiții; aproximativ 1300 euro venit mediu;
  • Suculente decorative – 250 euro investiții; cu salariu mediu de 620 euro;
  • Salată verde (mărar, pătrunjel, salată verde, coriandru, rucola, spanac, măcriș, ceapă) – pentru a începe, vei avea nevoie de aproximativ 120 euro (pentru achiziționarea de semințe, sol și containere pentru un volum mic de produse), iar câștigurile la început vor fi de aproximativ 375 euro;
  • Flori de interior – capitalul de pornire depinde de volumul planificat, soiurile de plante, iar datorită sortimentului mare, poți câștiga de la 500 euro.

E bine să contactezi mai întâi magazinele de flori, să participi la târguri, să cauți vânzări prin site-uri speciale.

Cultivarea Florarium

Florarium-urile sunt grădini în miniatură. Ele pot fi deschise și închise (sub cupolă). Particularitatea unor astfel de produse este de a fi un element de decor interior. Oamenii comandă și cumpără o asemenea frumusețe pentru a-și decora casele, ca un cadou prietenilor, rudelor, șefului sau colegului de muncă. Costul unui obiect depinde de dimensiunea, designul și umplerea acestuia cu tipuri specifice de plante. Prețul mediu este de la 60 de euro.

Realizarea de sere

Această idee de a câștiga bani este potrivită pentru cei care locuiesc într-o casă privată și au o zonă mică pentru a lucra. Costul creării unei sere nu poate depăși 50 de euro, în ciuda faptului că prețul de vânzare este de 300 euro. Și fiindcă e un loc de muncă sezonier, în lunile calde poți câștiga și 1400 euro. Pentru a obține recenzii bune de la clienți, comenzi repetate și o reputație, mai bine să începi imediat să lucrezi cu materiale de calitate.

Moduri de a câștiga bani de acasă
Moduri de a face baniVenituriDe ce ai nevoie
Producerea de carduri din plastic și alte tipuri de imprimareDe la 1800 euro pe lunăEchipamente și comenzi pentru producție
Magazin online de produse pentru femeile însărcinate1800 euro pe lunăProduse la prețuri en gros și instrucțiuni pentru lansare
Închiriere de echipamente speciale pentru construcții1800 euro pe lunăObținerea instrucțiunilor despre organizarea serviciilor în orașul tău
Vânzarea lucrurilor inutileDepinde de lucruri, nu există plafon în câștiguriDezasamblează toate lucrurile, selectează lucrurile inutile, plasează reclame pe site-uri de vânzare
Asistență în gospodărie pentru vecini și prieteniDe la 1.25 euroGăsește pe cei care sunt interesați de astfel de servicii
Închirierea de bunuri imobiliareDe la 190 euroDacă ai un apartament, cabană, garaj – plasează anunțuri de închiriat pe portaluri imobiliare
Vânzarea de cărți second handDe la 1.25 euroGăsește cărți pe care nu te deranjează să le vinzi și postează anunțuri în grupuri de cărți second-hand
Asistent personal370-1000 euroCompune un CV competent, descrie-ți experiența și abilitățile, trimite-l companiilor și publică-l pe site-urile de căutare de locuri de muncă
Vânzarea propriilor fotografii0.60 cenți – 2.50 euroFă fotografii bune, pune-le pe site-uri precum shutterstock, freepik etc.
Tester de jocuri250 – 1000 euro pe lunăTrimite CV-ul companiilor
Tăiere cu laserDe la 190 euroCumpără o mașină ieftină, caută comenzi, creează inscripții tridimensionale pentru nunți și alte evenimente
Brățări cu dorințeDe la 190 euroUrmează instrucțiunile și mergi la expoziții
Restaurarea antichitățilorPână la 70 euro per obiectÎnvață măiestria, oferă servicii anticariatelor, creează un portofoliu, caută gratuit mobilier vechi, restaurează-l, vinde-l
Crearea de buchete comestibileDe la 190 euroAflă cum să faci buchete din dulciuri și alte produse, creează un portofoliu, vinde mărfurile prin rețelele de socializare și la târguri
Pernuțe parfumateDe la 190 euroInstrucțiuni, să mergi la expoziții, să cauți clienți pe rețelele sociale
Copturi250-750 euro pe lunăCumpără echipamente minime, gândește rețete, oferă mărfuri la expoziții, târguri, prieteni și vecini
Cosmetică naturalăDe la 190 euroAflă cum să faci un produs, mergi la expoziții, caută clienți pe Internet
Desene schițe pentru tatuajePână la 125 euro pentru o schiță bunăSă fii capabil să desenezi, să faci un portofoliu, să mergi la saloanele de tatuaj

Ce domenii de lucru acasă să eviți

Fiecare a doua persoană nu este mulțumită de nivelul veniturilor. Cineva câștigă foarte puțin, cineva foarte mult, dar oricum nu este suficient pentru ceea ce îți dorești. Cu cât venitul este mai mare, cu atât nevoile sunt mai mari – un adevăr binecunoscut al vieții. Asta înseamnă că chiar dacă ai un salariu normal, banii „în plus” nu vor fi de prisos pentru tine. Există însă domenii care ar fi mai bine să le eviți, stând acasă și căutând cum să mai câștigi bani.

Să introduci captcha

Aceasta este introducerea numerelor și literelor din imagine. Plata pentru o astfel de muncă va fi foarte mică, într-o lună este puțin probabil să câștigi mai mult de 40-50 de euro. Această activitate se desfășoară în țările subdezvoltate.

Instalarea de aplicații pentru bani

În unele cazuri, trebuie doar să instalezi aplicația, în altele – trebuie să o instalezi timp de 5-7 zile, existând și sarcini precum a pune 5 stele și a scrie o recenzie.

Plata este foarte redusă și, de asemenea, îți vei supraîncărca constant telefonul, care are cumva propria resursă. Nu există o creștere a carierei și oportunitatea de a câștiga mai mult decât atât. Plata se calculează în cenți și este greu să câștigi mai mult de 40-50 de euro.

Navigare automată

Trebuie să instalezi un program special sau o aplicație de browser. Risc ridicat de a fi interzis de la furnizor, de a lua un virus. Iar plata pentru energie electrică reduce profiturile la aproape zero, deoarece inițial munca este plătită și în cenți.

Munca grea

Dacă pentru tine un fel de muncă este dificil, de neînțeles sau neplăcut, atunci nu ar trebui să o faci. În acest caz, nu vei obține rezultate ridicate și nu te vei bucura. E mai bine să alegi un job care poate avea perspective, chiar dacă sunt mici. Deci vei fi motivat să crești și să te dezvolți.

Avantajele și dezavantajele lucrului de acasă

Este convenabil să faci bani de acasă. În prim plan aici se află economisirea de bani, timp, precum și crearea de condiții confortabile după bunul plac.

Alte avantaje ale lucrului de la distanță:

  • Lipsa de legătură între locul de muncă și locul de reședință. Lucrezi oriunde în lume cu o conexiune la internet. Este suficient să iei un computer cu tine;
  • Libertatea de a-ți distribui în mod independent timpul de lucru, de a planifica și de a crea un program, de a ajusta volumul de muncă, de a stabili scopuri și obiective;
  • Lucrezi în condiții confortabile – un mediu plăcut acasă, poți fi în haine confortabile toată ziua, crea un spațiu de lucru la discreția ta etc;
  • Scăparea de tensiunile superiorilor si ostilitatea colegilor. Nimeni nu va interfera cu concentrarea asupra executării comenzii;
  • Economii – nu este nevoie să aloci sume din bugetul familiei pentru achiziționarea de bilete de călătorie, mic dejun, prânz, actualizări frecvente de garderobă. Nu va trebui să aloci o parte din salariu pentru cadouri colegilor de la serviciu;
  • Economisire de timp – nu este nevoie să te trezești la 6-7 dimineața, să fii pe drumul către birou o oră și jumătate în fiecare zi, să te confrunți constant cu problema întârzierii la serviciu, iar pauzele de masă sunt aranjate în orice moment;
  • Diverse treburi de familie și gospodărie sunt întotdeauna sub control. Nu există nimeni care să-și ia concediu de la serviciu, de exemplu, ca să meargă la stomatolog sau să rezolve unele întrebări cu actele. Weekend-urile nu vor trebui ocupate pentru curățarea casei sau rezolvarea diverselor treburi de familie;
  • Vacanță la orice oră convenabilă pentru perioada dorită, în măsura în care componența financiară o permite;
  • Nimeni nu influențează activ din exterior atitudinea personală față de viața profesională. Eșecurile sunt văzute ca experiențe de învățare care vor ajuta la îmbunătățirea performanței în viitor. Creșterea profesională va depinde doar de propriile eforturi, și nu de opinia superiorului tău.

Dezavantajele lucrului la distanță:

  • Comenzile și clienții vor trebui să fie căutați de sine stătător;
  • Trebuie să fii pregătit pentru autopromovare;
  • Nevoia de autodisciplină puternică. Pentru a nu încălca termenele limită (a onora comenzile la timp), a monitoriza calitatea și a negocia cu clienții în timp util, trebuie să fii o persoană auto-organizată;
  • Inițial, câștigurile pot fi scăzute și inconsecvente;
  • Lipsa pachetului social, contribuții stabile la Fondul de pensii, primirea de bonusuri, concediu achitat;
  • Stilul de viață solitar. Oamenii activi din punct de vedere social nu suportă mult timp să lucreze într-un spațiu închis, fără a comunica constant cu alții. Toate comunicările vor fi limitate la apeluri telefonice, chat-uri online sau scurte conversații pe rețelele sociale.

Concluzie

Lucrul de acasă este munca viitorului. De ce să închiriezi un birou când poți crea un birou virtual în două clicuri? De ce să pierzi timpul pe drum dacă poți vedea o persoană online? Chiar dacă ai un loc de muncă adevărat, trebuie să înveți cum să lucrezi și de acasă. Acest lucru va deschide perspective noi, necunoscute anterior, și îți va aduce venituri.

Milana Danco

Revista «Atât De Fain» își propune să ofere sentimentul de susținere și îmbrățișare prin informație pozitivă și prin senzații. Vorbim despre subiecte care unesc oamenii, îi fac să zâmbească și să se simtă fericiți!

Un comentariu

  • FaraNume Răspunde

    Cum putem vorbi la telefon cu cei singuri , contra cost ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *