Cele mai bune idei de afaceri pentru tineri antreprenori

30 Cele mai bune idei de afaceri pentru tineri antreprenori

Află în ce pot investi tinerii antreprenori începători, care au bani puțini. Cele mai bune idei de afaceri pentru tineri întreprinzători. Unde poți să investești 9000 de euro.

Mulți tineri începători care abia își pornesc activitățile visează la o afacere de succes, care să iasă din competiție și, desigur, să aducă un venit bun. Dar, din păcate, din cauza lipsei de experiență și a incapacității de a se adapta la tendințele moderne și la nevoile complet noi ale omenirii, ei nu reușesc întotdeauna să găsească o idee potrivită. Nu este de mirare că toate eforturile de a deveni un om de afaceri de succes se termină adesea cu o mare dezamăgire și pierderi financiare.

Prin urmare, ca acest lucru să nu se întâmple, îți sugerăm să te familiarizezi cu cele mai bune idei de afaceri pentru tineri întreprinzători și, de asemenea, să afli cum și de unde poți începe.

Cele mai bune idei de afaceri pentru tineri

Începerea propriei afaceri și implementarea cu succes a ideii de afaceri în România nu este o sarcină ușoară. Cu toate acestea, în afaceri, succesul vine doar la antreprenorii proactivi care își asumă riscuri în orice moment și nu își pun eșecurile pe o legislație dificilă, impozite mari, o pandemie sau un capital de pornire limitat. De regulă, cheia succesului în implementarea multor idei de afaceri mici pentru tineri a fost: inovație, servicii de calitate, îmbunătățirea continuă a produsului și marketing competent.

Vape shop

Poate deveni o idee de afaceri foarte interesantă, profitabilă, cu o bună perspectivă de dezvoltare, de exemplu, în ceea ce privește deschiderea de noi magazine de vape sau chiar o întreagă rețea în diferite orașe. Magazinul de vape este interesant, deoarece poate combina mai multe funcții. Poate fi simultan atât un magazin în care clienții pot cumpăra țigări electronice, materiale pentru ele și produse aferente, cât și un club în care iubitorii de țigări electronice își pot petrece timpul purtând conversații plăcute cu oamenii care au aceleași gânduri.

Pentru a organiza afacerea, vor fi necesare investiții de pornire (aproximativ 6500 de euro). Ar trebui selectat un loc pentru echipamentele magazinului de vape, concentrându-te pe publicul țintă și pe interesele acestuia. Camera ar trebui să aibă cel puțin 25-30 de metri pătrați, astfel încât să existe un loc pentru plasarea mărfurilor și pentru mobilier confortabil, dar și pentru amenajarea unui stand unde va lucra vânzătorul.

BarberShop

O idee pentru care este posibil nu numai să obții un împrumut favorabil de la bancă, ci și poți conta pe sprijinul statului sau să-l deschizi cu fonduri europene.

Deoarece o astfel de instituție este concepută pentru bărbați moderni și intenționați, cu vârsta cuprinsă între 25 și 40 de ani, atunci când deschizi o astfel de afacere, este recomandat să pariezi pe o zonă centrală aglomerată a orașului sau pe străzi cu un flux mare de oameni. Pentru a începe, trebuie să găsești maeștri virtuoși care să lucreze cu clienții și să achiziționezi echipamente:

  • unelte de lucru (foarfece, perii de bărbierit etc.), pe care nu merită să economisești. Trebuie să fie cele mai bune;
  • mese, scaune pentru clienți, oglinzi și chiuvete, dulapuri pentru echipamente de lucru;
  • stand pentru administrator;
  • mobilier tapitat pentru zona de așteptare;
  • echipamente de iluminat;
  • vitrine și rafturi.

Când afacerea începe să aducă profituri bune și clienții se aliniază, te poți gândi la deschiderea de filiale în părți îndepărtate ale orașului.

Studio foto

Una dintre cele mai bune idei de afaceri profitabile pentru tineri antreprenori, care sunt și foarte creative. La urma urmei, românilor moderni le place să fie fotografiați într-un cadru frumos, ca ulterior să poată arăta aceste fotografii prietenilor și cunoștințelor. Acest lucru este valabil mai ales pentru fotografiile de familie. Prin urmare, dacă cineva crede că un studio foto este un proiect complet non-tineret, se înșală foarte mult. În plus, omul de afaceri nu trebuie să fie el însuși fotograf.

Pentru a-ți deschide propriul studio foto, vei avea nevoie de investiții financiare de aproximativ 9000 de euro.

Înainte de a planifica un studio, trebuie să decizi ce tip de servicii vei oferi. În acest sens, există două variante:

  1. Asigurarea unui spațiu interior pentru fotografii care vor filma acolo;
  2. Organizare de ședinte foto cu o gamă variată de servicii (asigurarea unui studio, make-up, filmare).

În primul caz, proprietarul afacerii se concentrează doar pe crearea interiorului. În al doilea – trebuie să lucreze la crearea unei echipe de specialiști, formată din:

  • Fotograf;
  • Make-up artist;
  • Designer de costume sau stilist;
  • Administrator.

Prin urmare, este mai scump. Dar dacă omul de afaceri este însuși fotograf, atunci a doua opțiune este mai rațională pentru el. Poți începe lucrul cu 1 sau 2 camere la dispoziție, astfel încât acolo să fie dotate cel puțin 3 zone foto cu iluminare bună. Iluminarea joacă un rol important în fotografie. Ei bine, pentru a avea mereu clienți, trebuie să le oferi ceva ce nu este disponibil în alte studiouri foto. Poți înțelege acest lucru făcând o mică cercetare, care te va ajuta să afli de ce subiect sunt interesați oamenii, care este cererea celor existente. Acest lucru, apropo, va economisi bani.

Închirierea de trotinete electrice, biciclete, segway-uri

Segway-urile, trotinetele electrice, bicicletele în lumea modernă nu mai surprinde pe nimeni, deoarece acestea au devenit mijloace de transport foarte convenabile și populare pentru mulți oameni. Prin urmare, punctul de închiriere al acestor așa-zise vehicule poate pretinde a fi o idee de afaceri profitabilă a viitorului în România și cine, dacă nu tinerii, ar trebui să promoveze această idee?

Pentru a o implementa, tânărul om de afaceri trebuie mai întâi să se ocupe de achiziționarea a 2-3 echipamente. Apropo, nu este necesar să cumperi echipamente noi. La urma urmei, unul folosit este și el o opțiune bună, care, în plus, va costa jumătate din preț. Nici nu trebuie să cauți un punct de închiriere, deoarece se va potrivi orice loc unde oamenii se odihnesc. Poate fi:

  • Parc;
  • Piața orașului;
  • Zone speciale pentru recreere.
În general, după ce a ocupat un loc bun, omul de afaceri poate câștiga până la 50 de euro într-o zi de muncă.

Adevărat, există un dezavantaj în această afacere – este sezonieră. Și poți câștiga doar în sezonul cald.

Quest Room

Exemplu pentru oameni talentați și cu o bună imaginație care pot organiza un joc distractiv în echipă cu un lanț interesant de sarcini, fără a avea atribute costisitoare.

Prețurile pentru participarea la astfel de misiuni de 1-2 ore pot varia de la 25 la 75 de euro per echipă.

Adică, se dovedește că organizatorul poate primi un profit bun.

Dacă organizatorul este cu adevărat talentat, are o mulțime de idei, atunci îi va fi suficient să organizeze quest-uri:

  • Câteva decorațiuni;
  • Atributele jocului;
  • Spațiu închiriat.

Spațiul are și propriile cerințe. Ar trebui să fie destul de mare, astfel încât să poată fi adaptat oricărei misiuni. Pe lângă costul decorațiunilor, vor fi nevoie de bani pentru accesorii care să creeze atmosfera potrivită (îmbrăcăminte, mobilier, torțe etc.). De asemenea, ideea poate fi realizată prin cumpărarea unei francize de la o companie cunoscută. Atunci, antreprenorul trebuie doar să caute clienți și să plătească lunar pentru dreptul de utilizare a mărcii. Orice altceva (atribute, scenarii, raportare) va fi realizat de francizor. Cel mai bine este să faci publicitate acestui tip de afaceri folosind internetul, prin crearea unui grup pe rețelele de socializare și prin postarea regulată a fotografiilor de reportaj.

Închirierea dronelor

Închirierea dronelor

Acest miracol al tehnologiei poate fi o idee grozavă de afaceri pentru tineri, care va aduce un venit constant proprietarului său. La început, vei investi în achiziționarea mai multor drone, care vor costa de la 1900 la 3200 de euro și va fi posibil să-i recuperezi cel mult în șase luni.

Quadcopterele pot fi închiriate pentru:

  • Video și fotografie ale nunților;
  • Filmări pentru rețelele de socializare (videoclipurile spectaculoase sunt încărcate pe Internet, monetizând vizionarea lor, sau sunt vândute în scopuri comerciale);
  • Crearea de povestiri foto pentru mass-media (fotografiile pot fi vândute editorilor);
  • Filmări foto și video ale clădirilor (organizațiile de construcții, imobiliare și inginerie vor folosi cu plăcere un astfel de material).

Inclusiv și pentru operator, se plătește cel puțin 60 de euro pentru un astfel de serviciu.

Producția de jocuri de societate

Experții numesc producția de jocuri de societate o investiție foarte profitabilă, deoarece acest produs este încă la mare căutare. De exemplu, în România acestea sunt jocuri de societate pentru copii. Sunt cumpărate la un preț de 1,25 până la 6 euro. Și mulți jucători adulți sunt, de asemenea, pasionați de jocurile de societate. Pentru ei, poți oferi mărfuri la prețuri de 6 euro sau mai mult.

Cu toate acestea, trebuie mai întâi să analizezi piața acestor produse și să afli:

  1. Ce jocuri sunt vândute (și sunt suficiente în vânzare);
  2. Vârsta publicului pentru jocuri;
  3. Gama de prețuri de vânzare.

În plus, pe baza informațiilor colectate, se determină o nișă. Cea mai profitabilă poate fi producția de jocuri tematice ieftine, care, pe lângă divertisment, vor dezvolta, de exemplu, imaginația, gândirea strategică și vor ajuta la învățarea limbilor străine. Prin urmare, dacă ai decis deja să ocupi această nișă de afaceri, acordă atenție jocurilor educaționale. Și în sfârșit – dezvoltarea jocului și producția acestuia. Costurile acestor etape de implementare a ideii pot varia de la 200 la 3000 de euro. Totul depinde de ideea jocului și de complexitatea acestuia. Succesul vânzării produselor va depinde și de cât de interesantă este strategia jocului.

Idei de afaceri pentru tineri cu bani puțini

Atunci când planifică o afacere, fiecare antreprenor are nevoie de un capital de pornire. În unele cazuri, poate fi vorba de 50 de euro, în altele – chiar 50.000 de euro. Prin urmare, înainte de a se lansa în implementarea celei mai tari idei, tânărul antreprenor trebuie să înțeleagă de câți bani va fi nevoie. Aici sunt exemple de idei de afaceri pentru tineri cu bani puțini:

Împachetarea cadourilor

Cu toții iubim surprizele și cadourile, mai ales dacă sunt frumos ambalate. Dar nu este întotdeauna posibil să creăm o asemenea frumusețe cu propriile noastre mâini. În această situație, punctele de vânzare cu amănuntul implicate în ambalarea cadourilor ne salvează. Organizarea acestui lucru este foarte ușoară. Va necesita achiziționarea diferitelor tipuri de hârtie specială și un loc pentru plasare (deseori, se închiriază locuri în centre comerciale, supermarketuri etc.). Dacă ai abilitățile adecvate, poți începe să lucrezi pe cont propriu. Mai târziu, angajează personal și ocupă-te doar de documentație și promovare.

Producția de mobilier ecologic din paleți

Producția de mobilier ecologic din paleți

Ideea de a face mobilier din paleți este considerată o nișă practic neocupată, ceea ce înseamnă că un începător nu va avea mulți concurenți într-o astfel de activitate. Manipularea paleților din lemn nu este o sarcină ușoară, așa că vei avea nevoie de un specialist în prelucrarea lemnului. De asemenea, vei avea nevoie de un mic atelier de producție cu un instrument special pentru prelucrarea suprafețelor din lemn. Astfel, poți deschide un serviciu de fabricație de mobilier din paleți la comandă, iar pentru a realiza vânzări, începe prin promovarea companiei pe Internet, creează un site web sau o pagină pe rețelele de socializare.

Țesutul coșurilor din viță de vie

Acum țesutul coșurilor este mai mult perceput ca o creativitate. În lumea modernă, răchita nu este foarte necesară în viața de zi cu zi, dar este apreciată ca fiind făcută manual. Țesutul din viță de vie poate fi învățat de oricine are răbdare, perseverență și, bineînțeles, dorință. Când ai făcut mai multe coșuri, gândește-te la canalele de distribuție a produselor. Profită de oportunitățile de publicitate online. Primele lucrări pot fi realizate pentru prieteni și rude – acestea pot fi și cadouri. Când ai multe coșuri, încearcă să negociezi cu magazinele. În plus, poți vinde coșuri la expoziții și târguri.

Creșterea melcilor

După cum știți, melcii sunt considerați o delicatesă neobișnuită, pe care puțini oameni au încercat-o în viața lor. Carnea fragedă de melc are o cerere fără precedent în domeniul restaurantelor și în medicină. Melcii sunt folosiți pentru a dezvolta diferite medicamente, în cele mai multe cazuri, întinerirea pielii. Pentru a începe să câștigi bani pe melci, va trebui să creezi o fermă ecologică, pe care o poți organiza la țară. Va fi nevoie de o achiziție angro de melci și furaje speciale, apoi o chestiune de tehnologie. Este de remarcat faptul că, la valoarea de piață, un melc matur poate fi vândut cu 3-4 dolari.

Creșterea mini porcilor

Mulți îi consideră animale incredibil de atractive. Și deoarece există o cerere pentru astfel de reprezentanți ai faunei, se poate crea și o ofertă. Este foarte ușor să organizezi afacerea, mai ales dacă locuiești în propria casă la țară (cu mult spațiu, unde poți aloca un teren pentru reproducere). De asemenea, este necesar să cumperi deodată o femelă și un mascul pentru reproducere, hrănire și produse de îngrijire. Datorită fertilităţii lor şi a cererii în continuă creştere, costurile se vor amortiza extrem de repede.

Producție și comercializare de acvarii

Acvariile au devenit elemente interioare integrale nu numai în spațiile rezidențiale, ci și în birouri, magazine, instituții medicale etc. Cererea de acvarii rămâne ridicată chiar și în perioadele de criză economică. Mai mult, nu sunt necesare investiții mari pentru a implementa un astfel de proiect. La producția de acvarii, este nevoie doar de echipamente speciale:

  • mese de montare;
  • pistol de montare;
  • mașină de tăiat sticla;
  • cuțite;
  • unelte de șlefuit etc.

Valoarea de piață a produselor va depinde de funcționalitatea, aspectul și volumul acestora. De regulă, marja pentru astfel de produse este de 40-50%.

Producție de curele din piele

Curelele din piele sunt accesorii indispensabile care pot completa look-ul în aproape orice stil (business, casual etc.). Cererea pentru astfel de produse este întotdeauna mare. Dacă pornim de la indicatorii medii ai unei întreprinderi care produce și vinde lunar produse finite în valoare de 20 de mii de euro, atunci, în acest caz, compania câștigă aproximativ 4-5 mii de euro pe lună (profit net). De asemenea, poți organiza și producția de genți sau portmonee din piele.

Exemple de afaceri de acasă pentru tineri

În funcție de timpul liber, poți alege un loc de muncă atât pentru o zi întreagă, cât și pentru câteva ore. Nivelul câștigurilor va depinde de mulți factori, inclusiv cererea pentru produsul/serviciul tău și capacitatea ta de auto-organizare. În primul rând, decide cât timp ești pregătit și capabil să îl dedici lucrului de la distanță, care zonă ți se potrivește cel mai bine și ce resurse financiare vor fi necesare. Mai jos sunt exemple de afaceri de acasă pentru tineri.

Baloane cu heliu pentru sărbători

Încearcă să-ți imaginezi un eveniment festiv, mai ales pentru copii, fără baloane cu heliu. E foarte greu, nu? Și din motive întemeiate, acest subiect va fi mereu relevant. Prin urmare, organizarea unui serviciu de umflare și livrare a unor astfel de baloane este o opțiune excelentă pentru afaceri. Avantajul este că nu trebuie să închiriezi un spațiu. Tot de ce ai nevoie este să cumperi în vrac o varietate de baloane, de diferite dimensiuni și forme, precum și baloane cu heliu.

Livrare dulciurilor sănătoase

Subiectul alimentației sănătoase și adecvate îi îngrijorează pe mulți. Dacă vorbim despre dulciuri, atunci acestea sunt probabil ceva la care este foarte greu să reziști, chiar dacă ești la dietă. Astfel, vei risipi toate îndoielile că dulciurile nu pot fi sănătoase și gustoase în același timp. Pentru a fi mai specifici, ne referim la budinci de chia, dulciuri raw vegane, înghețată ecologică etc. Există o mulțime de rețete de alimente dulci sănătoase astăzi. Aceasta înseamnă că o opțiune excelentă ar fi organizarea unui serviciu pentru fabricarea și livrarea unor astfel de dulciuri. Poți face acest lucru și de acasă, deoarece prepararea este extrem de simplă, iar costul va merge doar pe ambalaj și ingrediente.

Reparații electronice

În vremea noastră, există 2-3 dispozitive electronice pentru fiecare utilizator. Sticlă spartă, reporniri frecvente ale dispozitivului, lipsă de imagine sau sunet, incapacitatea de a se conecta la Internet sunt defecțiuni comune ale gadgeturilor. Desigur, este mult mai profitabil să plătești 25 de euro pentru reparații decât să cumperi dispozitive noi.

Producția de săpun

Producția de săpun

Fabricarea săpunului va fi cea mai ușoară și de succes opțiune în ceea ce privește producerea cosmeticelor. După cum au menționat antreprenorii care au reușit deja să câștige un capital bun în acest sens, se vor cheltui doar 15 euro pe ingredientele naturale.

Imprimarea jucăriilor pe Toybox

Imprimarea 3D a fost foarte popularizată în ultimii ani și, desigur, nu a ocolit crearea de jucării pentru copii. Caracteristica lor principală este respectarea mediului. Pentru a începe să câștigi bani în acest domeniu, vei avea nevoie de o imprimantă 3D specială Toybox, care va aduce multe idei la viață și abilități de editare a imaginilor. Va fi suficient doar să organizezi serviciul acasă, să începi să faci diverse modele și să le vinzi prin Internet. Costul va fi cheltuit doar pentru achiziționarea unei imprimante. Pentru promovare, poți crea un site web unde utilizatorul poate alege ce jucărie anume să fie creată.

Idei de afaceri pentru femei tinere

idei de afaceri pentru tineri antreprenori

Femeile pot găsi o nișă mai deosebită, lansând astfel idei noi și non-standard. Aici am adunat câteva idei de afaceri pentru femei tinere care să le motiveze și să le împlinească.

Croirea sacilor de dormit

Fanii sporturilor extreme nu se pot lipsi de saci de dormit. Produsele ieftine fabricate în China nu răspund adesea nevoilor consumatorilor din cauza rezistenței scăzute la uzură a materialului. În acest sens, producția de saci de dormit în gama medie de preț poate fi considerată o idee promițătoare pentru întreprinderile mici.

Magazin de nutriție sportivă/mâncare sănătoasă

Această idee de afaceri nu se află pe lista celor mai originale, dar direcția nu și-a pierdut multă relevanță, așa că pentru tineri poate fi un început bun. Inițial, vei avea nevoie de o cameră – este de dorit ca aceasta să fie lângă un complex sportiv, un centru mare de fitness, magazine care vând articole sportive sau pe teritoriul unui centru comercial mare.

Cel mai bine și cel mai profitabil este să comanzi produse pentru vânzare de la furnizori de mărci populare sau să plasezi comenzi direct în străinătate, asumându-ți problema documentelor. Acest lucru îți garantează un markup de 50-70%. Gama de produse poate include și literatură specială despre antrenament și alimentație adecvată, precum și cursuri video. Dat fiind faptul că mulți români moderni au grijă de sănătatea lor și de forma fizică bună, afacerea are șansa de a avea succes.

Float Room

Plutirea este o nouă tendință în domeniul afacerilor, care a apărut relativ recent, dar a reușit deja să câștige o popularitate semnificativă. Esența sa constă în înotul într-un bazin de apă, care este saturat cu diferite tipuri de săruri (de obicei, până la 30%). Datorită vizitei unor astfel de piscine, într-o singură sesiune poți ameliora spasmele, relaxa mușchii. Vizitele repetate vor restabili sistemul nervos. Organizatoric, în cel mai bun caz, va trebui să închiriezi o piscină. Dacă această opțiune nu este disponibilă, vor fi necesare lucrări de reparații pentru echiparea sediului. De asemenea, trebuie să cumperi săruri de înaltă calitate.

Serviciu de curățenie

Pentru a începe o astfel de afacere, de fapt, nu este nevoie de nicio investiție grandioasă. Doar uneltele elementare și substanțele chimice sunt esențiale pentru această muncă. Burlacii, oamenii de afaceri, precum și persoanele în vârstă vor dori cu siguranță să folosească acest gen de serviciu.

De-a lungul timpului, poți să-ți creezi propriul site cu serviciile propuse, și în același timp, să începi să vinzi echipamente de curățenie și produse de uz casnic. O altă direcție de dezvoltare a companiei este creșterea numărului de servicii oferite, de exemplu, alături de curățenie, să oferi clienților și serviciile unui electrician, instalații sanitare, livrare apă și eliminare a gunoiului.

Design interior

O astfel de afacere este potrivită pentru oamenii creativi care știu să fantezeze, să combine cu succes diverse obiecte, culori și materiale. Vei avea nevoie doar de un computer și de programe speciale de design instalate pe acesta, pentru a simula diverse opțiuni de amenajare a unei camere. Clienții pot fi căutați atât în ​​rândul cetățenilor simpli, cât și în rândul proprietarilor de birouri, unități comerciale – restaurante, școli, cafenele etc. Alternativ, poți încerca să negociezi cu dezvoltatorii/ proprietarii de magazine de hardware pentru a oferi servicii de design.

Idei de afaceri online pentru tineri

În ceea ce privește întrebarea – cum să alegi cea mai bună idee de afaceri pentru tine, atunci răspunsul este simplu – în primul rând, trebuie să te ghidezi după abilitățile și cunoștințele tale. În orice caz, mai devreme sau mai târziu, vei deveni un specialist care va primi bani buni pentru munca sa. Și de ce să nu o faci online?

Blogger în rețelele sociale

Cel mai simplu proiect de afaceri pentru tineri care nu necesită investiții de start-up și cunoștințe speciale. Ideea presupune crearea și promovarea unui blog într-una dintre rețelele de socializare, care va genera venituri din participarea la diverse programe de afiliere și prin publicitate. Desigur, pentru a începe să faci profit, trebuie să lucrezi la promovarea blogului tău și să aduni cât mai mulți abonați în el. Subiectele foarte populare sunt:

  • Fitness, stil de viață sănătos;
  • Îngrijirea corpului și părului;
  • Modă;
  • Voiaj;
  • Creșterea copiilor;
  • Viață mișto.

Bloggerii care au reușit deja să-și promoveze afacerea notează că pentru a obține 10 euro dintr-o postare publicitară pe Instagram, trebuie să ai un blog cu cel puțin 5.000 de urmăritori. Dacă numărul de abonați este de 20-30 de mii, atunci prețul postărilor publicitare crește la 60 de euro.

De exemplu, Linsey Donovan, o tânără din Maryland, SUA, a plecat la 18 ani de acasă și la 19 ani a devenit milionară. În acest moment, Linsey a cumpărat 7 case și are un imperiu imobiliar în valoare de peste 5 milioane de dolari. De la 16 ani, Linsey a început să publice imagini cu ea pe rețelele de socializare. Atunci când a început să facă live-uri, ea a câștigat inițial câte 600 de dolari pe zi, după care a crescut la 2.000 de dolari pe zi.

Site propriu

Site propriu

O idee grozavă de afaceri care poate aduce venituri pasive bune. Pentru a-l implementa, mai întâi trebuie să te gândești la crearea și promovarea lui (va trebui să fie în mod constant umplut cu conținut interesant, să atragă vizitatori). Banii vor veni din clicurile cititorilor pe unitățile de anunțuri. Pentru a obține câștiguri bune din publicitate, trebuie să determini corect subiectul site-ului. Experții consideră că cele mai scumpe subiecte sunt:

  • ​​Educație;
  • Servicii ale instituţiilor bancare, de credit, asigurări şi altor instituţii financiare;
  • Informații imobiliare;
  • Amenajarea interioarelor;
  • Afaceri (deschidere, înregistrare);
  • Călătorii cu avionul, hoteluri etc.

Pentru un clic în fiecare dintre subiectele enumerate, poți obține de la câțiva cenți la câțiva euro.

Magazin online

Astăzi, această idee de afaceri online este considerată cea mai profitabilă, în ciuda faptului că implementarea sa va necesita investiții minime. Adică, ca proiectul să funcționeze pe deplin, trebuie să investești cam 750 de euro, iar venitul net în fiecare lună va fi de la 750 de euro. Poți vinde o varietate de produse în magazinul online. De exemplu, în ultimii ani, următoarele produse sunt deosebit de solicitate în rândul clienților magazinelor online:

  • Dulciuri de forme neobișnuite, în special: caramel făcut manual, fursecuri cu logo, ciocolată figurată;
  • Produse din seria „hrană pentru copii”;
  • Coșuri cadou;
  • Plante de interior (cactuși, suculente);
  • Amestecuri de fructe uscate, nuci;
  • Condimente;
  • Ceaiuri asiatice (matchu, pu-erh, oolong);
  • Genți, rucsacuri.

Bunurile pot fi achiziționate de la furnizorii angro, folosind serviciile resurselor online specializate. Investiția minimă poate fi redusă și mai mult dacă utilizezi schema dropshipping. În acest caz, nu trebuie să cumperi bunuri de la furnizor, ci doar să lucrezi cu o plată în avans.

Idei de câștig pentru adolescenți

Idei de câștig pentru adolescenți

Primii pași către afaceri pot fi porniți încă din copilărie. La început, va fi o modalitate sinceră de a câștiga niște bani de buzunar sau de a-i colecta pentru un gadget dorit de mult timp. Mai târziu, ocupația se va putea dezvolta într-o adevărată afacere serioasă, care poate aduce finanțe solide. Mai jos, sunt idei care sunt ușor de implementat pentru un adolescent. Unele dintre ele necesită înregistrare oficială, închiriere de spații pentru muncă, dar de acest lucru ar trebui să se ocupe chiar părinții.

Vânzarea limonadei

O opțiune excelentă pentru a face bani vara. Spațiul este organizat pe plajă, lângă piață, oriunde este multă lume. Se recomandă să achiziționezi o geantă frigorifică (prețul mediu este de 50-90 euro), pahare de plastic și să ai un logo corespunzător. Comerțul poate fi mobil (toate băuturile vor fi doar în pahare) sau staționar (vei avea nevoie de o măsuță și o umbrelă pentru a te proteja de soare). Dacă există o oportunitate pentru investiții inițiale mari, poți achiziționa un automat – aceasta este o vitrină specială închisă prin care se vinde limonadă, cafea și chipsuri. Când este instalat la o școală sau o facultate, profitul pe lună va fi de 150-250 de euro, iar dispozitivul în sine se va răscumpăra în aproximativ cinci luni.

Servicii informatice

Mulți copii moderni înțeleg computerele mai bine decât adulții. Servicii precum instalarea de programe pe un computer, curățarea și reparațiile minore ale unui laptop, eliminarea virușilor sunt la mare căutare și, dacă sunt executate bine, sunt relativ costisitoare. Prețul reinstalării sistemului Windows pe un computer cu o vizită la domiciliu ajunge la 20 de euro, instalarea unui program este de 3-4 euro. Mai târziu, adolescentul va putea să-și deschidă propriul atelier de reparații. Cunoașterea limbii engleze va fi un mare plus.

Desenarea portretelor

Pentru elevii de la școala de artă sau doar pentru copiii talentați, această activitate va fi o practică excelentă în perfecționarea abilităților. La început, ar trebui să exerseze desenul rudelor și prietenilor, astfel încât clienții potențiali să aibă o idee despre calitatea imaginii pe baza mostrelor de muncă. De asemenea, trebuie să achiziționezi un șevalet, oferindu-ți apoi serviciile atât prin internet, cât și personal – în parcuri de distracție, pe străzi și piețe în weekend și de sărbători. O opțiune bună: desenează caricaturi, în care ar trebui să surprinzi numai caracteristicile principale ale clientului, transferându-le pe hârtie sau pânză într-un mod haios.

Exemple de adolescenți de succes

idei de afaceri pentru tineri

Un număr mare de adolescenți din întreaga lume nu numai că își încep propria afacere de la o vârstă foarte fragedă, ci și câștigă sute de mii de dolari chiar înainte de a împlini vârsta de 17 ani. Iată poveștile unora dintre ei:

  1. Leanna Archer – a început să vândă produse handmade de păr la vârsta de opt ani. În prezent, mai multe linii de produse cosmetice ale ei sunt vândute prin propriul site web și un lanț de supermarketuri;
  2. Cory Nieves – de la vârsta de șase ani a vândut ciocolată caldă lângă casă, dorind să-i cumpere o mașină mamei lui. Mai târziu, s-a apucat să facă prăjituri, iar acum livrarea lui de dulciuri funcționează în toată America;
  3. Hayley Scott – a avut probleme cu auzul încă din copilărie și a folosit aparate auditive. La vârsta de 13 ani, a început să dezvolte schițe pentru bijuterii de diferite categorii de preț pentru copii și adulți cu deficiențe de auz;
  4. Daniel Chao – la vârsta de zece ani, a dezvoltat o aplicație specială care poate controla citirea acasă. Dezvoltarea a fost cumpărată ulterior de Apple;
  5. Elon Musk – în 1983, pe când avea 12 ani, a creat un joc video cu tematică spațială, „Blastar”, și a vândut codul cu 500 de dolari revistei PC and Office Tehnology. Jocul era simplu: pilotul trebuia să distrugă navele extraterestre care purtau bombe cu hidrogen.

Concluzie

Dacă un tânăr vrea să-și înceapă propria afacere, dar nu găsește o idee potrivită, nu trebuie să dispere și să se grăbească de la o extremă la alta. La urma urmei, are toată viața în față. Și chiar dacă face o greșeală în alegerea unei idei, mai este mult timp înainte să o corecteze și să o ia de la capăt.